Support Highvalley Skateworld!

Stöd arbetet projektet genom att skicka SMS med text HIGHVALLEY till nummer 073 545 91 00. Då donerar Sideways SMS 2 kr till föreningens arbete med parken mot att du tar emot info från föreningen och brädsportbranschen. Du kan också vinna prylar på ditt nummer. Om du delar med dig av dina brädpolares nummer så får du fler lotter och dina polare kan också vinna. Det kostar absolut ingenting att vara med i listan och du kan alltid gå ur genom att svara "stopp".

Tack för ditt stöd! / SSS

Highvalley Skateworld i 3D

Highvalley Skateworld i 3D
Okt 2009: First sketch about the new park in Triangeln, very close to Högdalen Centrum.

Följ utvecklingen av Högdalstopparna på Stockholmstads sida


Läs mer här2008-04-16

Idrottsförvaltningen svarar

Fick svar från Thomas Wiklund på Idrottsförvaltningen som svarade såhär positivt trots mitt lite frustrerade brev till dem. Jag svarade förstås positivt tillbaka för kommande samarbete. Känns som projektet tar ytterligare ett steg framåt nu :-)


Från: Thomas Wiklund - Idrottsförvaltningen

Datum: on 16 apr 2008 07.58.33 GMT+02:00
Till: Ants Neo - Sthlm Sub Surfers
Ämne: Sv: Tjänsteutlåtande DNR 412 /263 / 08

God morgon,

Vill bara informera om att ärendet bordlades i gårdagens nämnd efter förslag från miljöpartiet. De samtal jag haft med ledamöter från båda sidor i nämnden är dock att idrottsnämnden ser positivt på förslaget och troligtvis kommer göra särskilda uttalanden att man gärna ser att planerna fullföljs. Förslaget innebär en avsevärd investering för staden och kommunfullmäktige har uppdragit åt Exploateringskontoret att ansvara för helhetslösningen. Därav måste ärende överlämnas till dem och stadsledningskontoret som håller i plånboken. Anledningen till att jag inom parentes nämnde Fryshuset vad medvetet och en markering att de står bakom. Har fått frågan några gånger då många ser fryshuset som en viktig del när det gäller skate. Syftet är således enbart markera deras delaktighet.

När det gäller dina avslutande kommentarer så antar jag att de inte är riktade till mig som tjänsteman utan mer ett uttryck av frustration.

Med vänliga hälsningar
Thomas Wiklund
Idrottsförvaltningen