Support Highvalley Skateworld!

Stöd arbetet projektet genom att skicka SMS med text HIGHVALLEY till nummer 073 545 91 00. Då donerar Sideways SMS 2 kr till föreningens arbete med parken mot att du tar emot info från föreningen och brädsportbranschen. Du kan också vinna prylar på ditt nummer. Om du delar med dig av dina brädpolares nummer så får du fler lotter och dina polare kan också vinna. Det kostar absolut ingenting att vara med i listan och du kan alltid gå ur genom att svara "stopp".

Tack för ditt stöd! / SSS

Highvalley Skateworld i 3D

Highvalley Skateworld i 3D
Okt 2009: First sketch about the new park in Triangeln, very close to Högdalen Centrum.

Följ utvecklingen av Högdalstopparna på Stockholmstads sida


Läs mer här2007-12-10

Vert pool designmöte!

Ikväll måndag 10 dec kör vi ett designmöte för vertpoolens utformning. Vi träffas på Fryshusets vertramp kl 20.00. Vi har fått in 4 olika skissade förslag på design och kommer ikväll besluta oss för vilken vi önskar att Stefan Hauser ritar in på den totala ritningen.

Finger pipe pool (Lukass/Ants)......
............Square combi pool pipe (Stefan Hauser)
Clam Shell pool (Per Nilsson)
.....................Square pool (Jerry Kopare)


För er som inte hängt med i diskussionerna om denna pool, så handlar det alltså om att designa en vert pool och inte en stor backyard pool. Det kommer byggas ett par olika backyard pooler och andra bowls. Det vi är ute efter här är en pool som ska ersätta Fryshusets inomhus vertramp under fina soliga sommar dagar. Vi pratar om stora radier och med ordentlig vert för att blasta feta airs och carva med hög fart i.

Diskutera i forumet här